Glas Javnosti

TOM HENKS PRODAJE SVOJU PEGLICU! Od cene će vam se zavrteti u glavi a on za to ima JAK RAZLOG (FOTO+VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Tom Henks, američki glumac i reditelj, prodaje svoj automobil Fiat 126p, popularnu "peglicu", a novac od prodaje je dao za finansiranje humanitarne kampanje "Hidden Heroes".

Popularni glumac je svog oldtajmera dobio kao poklon 2016. godine u Budimpešti. 

Te godine, pomalo u šali, Tom Henks je objavljivao selfije sa Fiatima 126p u Budimpešti, u kojoj je tada radio. To je bilo dovoljno da privuče pažnju stanovnice Bielsko-Biale i Hanksove obožavateljke Monike Jaskolske.

Automobil iz 1974. je bio u potpunosti restauriran i ulepšan za glumca. Hanks nije mogao sakriti svoje uzbuđenje ni sreću.

Jednostavno prekrasan i predivan auto. Nisam siguran koliko će uspeti da prevalim kilometara na putevima Kalifornije, ali se tešim što ga mogu popraviti šrafcigerom i ženskim kaišem za pantalone - rekao je tada Hanks.

Nakraju je u znak zahvalnosti donirao veliku svotu novca bolnici u kojoj je radila Jakolska.

Sada Henks donira Fiat 126p za finansiranje humanitarne kampanje Hidden Heroes. Trenutna ponuda iznosi 57.000 dolara, što je verovatno više nego što je iko platio za Fiat 126p.

Novi vlasnik automobila će uz njega dobiti i rukavice za vožnju, rezervne svećice i nedavne dokumente o servisu. Glumac se čak potpisao na unutrašnja vrata s vozačeve strane.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR