Glas Javnosti

TOM HENKS otkrio SVOJA OMILJENA TRI FILMA, a jedan je UBEDLJIVO NAJBOLJI! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Legenda Holivuda, Tom Henks, glumac sa dva oskara i bezbrojnim nominacijama, otkrio je koja svoja tri filma smatra najboljima i koje su mu uloge najdraže.

Glumac je, u intervjuu za "The Bill Simmons Podcast", rekao da su mu favoriti bili "A League of Their Own", "Cast Away" i "Cloud Atlas".

Prema njegovim rečima, ta rang lista zasnovana je na "ličnom iskustvu" koje je Henks imao dok je snimao filmove.

Oskarovac je počeo sa filmom "A League of Their Own", koji mu je posebno drag, jer je dobio prilika da igra bejzbol celo leto, kao i mogućnost da bude sa svojom porodicom.

"Igrao sam bejzbol celo leto u Evansvilu, Indijana, i na Rajli Fildu. Deca su bila sa mnom. Živeli smo u kući usred polja kukuruza... Bilo je lepo leto, a cela moja porodica još uvek priča o tome", istakao je Henks.

Zatim, za ulogu zaglavljenog čoveka koji očajnički pokušava da pobegne sa nenaseljenog ostrva, nominovanu za Oskara, Henks je objasnio da je snimanje filma "Cast Away" bilo ispunjeno "smelim avanturama".

"Mislim da smo bili usred okeana, pokušavajući da napravimo snimke. Bili smo na Fidžiju udva puta... Nije bilo ničega osim avantura svakog dana, svake noći", rekao je glumac.

"Cloud Atlas" sniman je u Evropi, a Henks je rekao da je taj film za njega bio "magičan". To je prvi put da je glumac intenzivno snimao u Nemačkoj, gde je bio "okružen istorijom".

"Snimili smo ga sa nadom i snom i ničim drugim do ljubavi u Berlinu, Majorci i Drezdenu. Bili smo deo velike grupe fantastičnih ljudi koji su se trudili da urade najteži, najbolji posao na toj priči", rekao je on.

Tom Henks je jedna od najpopularnijih živih holivudskih zvezda i osvojio je dva Oskara i sedam glavnih Emi nagrada tokom cele svoje karijere.

Osim Foresta Gampa, njegove najzapaženije uloge su gej advokat koji ima sidu u "Filadelfiji", šarmantni glavni lik u komediji "Big" i kapetan američke vojske u "Spasavanju vojnika Rajana".

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR