Glas Javnosti

TEŠKO DA BI STE GA PREPOZNALI, A REDOVNO GA GLEDATE NA TV: Debitovao je kod Branka u “Kockici” kao đak prvak (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

U jednoj od epizoda dečjeg serijala "Kocka, kocka kockica" pojavio se i on i već tada pokazao ozbiljnost.

U emisije koja nosi naziv "Knjiga" i govori o značaju čitanja učestvovao je i sadašnji predsednik Srbije kao đak prvak.

Aleksandar Vučić, kao učenik OŠ Branko Radičević na Novom Beogradu nekoliko puta je učestvovao u snimanju emisija Branka Kockice, a sada je osvanuo snimak koji javnost do sada nije imala prilike da vidi.

Te 1976. godine predsednik Srbije je učestvovao u emisiji kao đak prvak i to je jedno od njegovih prvih pojavljivanja na televiziji (na snimku se prvi put pojavljuje u 14:24 minutu).

Foto: Youtube/Printscreen Branko Kockica je ranije za beogradske medije otkrio da sadašnjeg predsednika "nije prepoznao kada ga je godinama posle snimanja Kockice video".

- Jedva sam ga prepoznao. Onomad sam bio prilično krupniji od njega, a sad je prilično krupniji on - rekao je tada Milićević.

Vučić je više puta tokom osnovne škole učestvovao sa u snimanju “Kockice”, a jedan od snimaka nastao je na manifestaciji Radost Evrope, gde je, tada trinaestogodišnji Vučić razgovarao sa novinarima o tome šta je najviše zanimalo njegove vršnjake iz Austrije koji su bili gosti ove manifestacije.

Govorio je tada o Crvenoj zvezdi, o tome kako su njegova i austrijska ekipa odigrale prijateljsku utakmicu, da je njegov tim pobedio, ali da su bez obzira na to ostali dobri prijatelji.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR