Glas Javnosti

TATA NIJE SVESTAN ŠTA GA JE SNAŠLO! Voditeljka o porođaju u 47. godini (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Poznata voditeljka Sladjana Slavković Jovanović postala je majka dve nedelje posle svog 47. rođendana.

Porodila se 3. decembra u GAK “Narodni fron” i na svet donela dečaka kome su dali ime Vuk.

- Zahvaljujući doktorki Vesni sve je prošlo baš kako treba. Dečkonja je krupna beba, izvesno na tatu a ne na mamu. Vuk je rođen sa tri kilograma i šesto grama i 52 centimetra i dobio je najvišu ocenu na porođaju. Trudnoća i porođaj su bili toliko lagodni da mi je prosto neprijatno da to naglašavam zbog svih mama koje se namuče dok ugledaju svoje bebče - priča za “Blic” Slađana.

Voditeljka i novinarka B92, koja je upravo izašla iz bolnice, kaže da ih je sve spremno čekalo kod kuće.

- Mislim da tata još nije svestan šta ga je snašlo. On je lekar i nije iz sveta medija, pa nije željan da se eksponira, a ja njegovu želju poštujem.

Na pitanje kako se novopečena mama našla u novoj ulozi, Slađana kroz osmeh odgovara:

- Često sam i ja kao novinar postavljala pitanje kakav je osećaj biti majka i gledala kako se sagovornice muče da daju odgovor. Sada i ja ne znam šta da kažem, a mislila sam da ću napisati esej kada se to desi. Verovatno su to neki osećaji za koje ne postoje prave reči - naglašava ona.

Gledaoci, voditeljku koja je bila prepoznatljivo lice BK televizije, „Avale“, „Prve“ i B92, u poslednje vreme nisu imali priliku da vide na malim ekranima. Emisiju, koju je radila pre dve godine na B92, bila je jednosatni pregled “Osvrt” koji se bavio najvažnijim zbivanjima u politici, biznisu, društvu, zabavi i sportu u Srbiji, regionu i svetu. Kasnije je odlučila da se povuče iza kamera i da obavlja samo urednički posao.

- Volim da me malo ima, pa da me malo nema, na ekranima. Mislim da je tako bolje i za gledaoce ali i za mene. Smatram da svi mi ljudi “u televizorima” moramo da odmorimo drage gledaoce od nas ali i nas od te vrste egzibicionizma i potrebe da smo baš toliko pred očima drugih - izjavila je Slađana.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR