Glas Javnosti

TAKMIČAR ODGOVOROM ZAPREPASTIO SVE U "POTERI": Pomešao LEGENDARNOG FUDBALERA i FOLK PEVAČA! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Kada je takmičar u kvizu "Potera" kao tačan odgovor umesto fudbalera Hrista Stoičkova označio pevača Zorana Vanevam svi u studiju su ostali u neverici.

Nakon neobične sitacije u kvizu "Potera" Internet "gori" zbog Zorana Vaneva, vlasnika hita "Južna pruga" koji se već neko vreme ne pojavljuje u javnosti i potpuno je promenio profesiju. 

Pitanje koje je postavio voditelj Jovan Memedović u kvizu glasilo je: "Koji Bugarin je 1994. godine osvojio Zlatnu loptu, prestižnu nagradu koju dodeljuje magazin Frans fudbal?", a među ponuđenim imenima našao se i nekada veoma popularni pevač Zoran Vanev.

Međutim, takmičar je odgovorio da je tačan odgovor "Zoran Vanev", zbog čega su svi bili u čudu, pa i sam tragač, Milorad Milinković, koji je rekao: "Ja nisam verovao kada ste stisli Vanev", dok se takimačar smejao.

Zoran Vanev je poreklom iz Makedonije, aktivno se bavio muzikom od 1993. do 2011. godine, nakon čega se povukao iz javnosti i danas sa porodicom živi u Švajcarskoj i bavi se zdravstvenim osiguranjem. Zoran se proslavio pesmom "Južna pruga", koja je i danas veliki hit i može se čuti na mnogim slavljima, a snimio je numere "Lila", "Momak i po", "Tanga", "Banjaluka"...

Nakon što je takmičar pogrešno odgovorio u kvizu, društvene mreže "gore" zbog Vaneva, a neki od komentara su: "Malo ljudi zna da je Zoranu Vanevu za Zlatnu kopačku bio protivkandidat Vlado Georgiev", "Zoran Vanev na proslavi povodom osvajanja Zlatne lopte (fotografija iz televizijske emisije dok peva)", "Lila lila lila, baš ti lepo stoji", a među šalama dominira popularna stranica "negujmosrbski".

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR