Glas Javnosti

SVETSKA ZVEZDA O MLADOSTI I NEISKORIŠĆENIM PRILIKAMA: ’Žalim što se nisam više SEKSALA, PILA I PUŠILA!’ (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Popularna pevačica, Toni Brekston, ne prestaje da šokira svojim izjavama, pa je tako u poslednjem intervjuu koji je dala objasnila za čim je u životu najviše žalila.

Posle videa i izjave da vibrator koristi za masažu lica ona je izjavila da bi volela da je bila poročnija dok je bila mlađa.

-Žalim što se nisam više seksala dok sam bila mlađa. Trebala sam više da pijem. Trebala sam više da partijam. Čak i pušiti više. Mislim da me moj religiozni odgoj sprečio da radim mnoge stvari koje sam trebala raditi. U godinama u kojima sam ja takve stvari više nisu primerene. To se radi u dvadesetim i tridesetim godinama, a u četrdesetima onda zaradite dovoljno da si platite terapiju- rekla je ona i dodala da je njena porodica bila veoma religiozna i da se često pitala zbog čega je to tako.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#TBT My favorite red lip and no lashes. One of me and my baby sister's favorite things to do is watch @vogue beauty tutorials together. I just did one and it comes out tomorrow! BTW my wig was really wrong, dont judge! ? You’ll see it tomorrow!

A post shared by Toni Braxton (@tonibraxton) on

(Glas javnosti/The Guardian)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP