Glas Javnosti

SVE PRŠTALO OD GLAMURA! Bruklin i Nikol imali posebnu želju za svadbene poklone, evo šta su tražili od zvanica (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Bruklin i Nikol venčali su se na imanju mladinih roditelja na Floridi na raskošnoj zabavi koja je koštala više od tri miliona dolara.

Mnogima je ta raskoš zasmetala, više su je okarakterisali kao bahatost, pa su se Bekamovi našli na meti kritika - kako nemaju sluha za situaciju u svetu.

Novopečeni bračni par se sad i oglasio na tu temu, a kako su poručili, još na venčanju su zamolili zvanice da umesto novca i drugih poklona, uplate sredstva u fond za pomoć Ukrajini.

- Moj otac već je pričao o toj temi u svom govoru na mom venčanju. Bruklin i ja smo užasnuti zbog situacije u Ukrajini i zato nismo prihvatili poklone na venčanju, nego smo gostima rekli da doniraju na link koji stavljam i ovde - napisala je Nikola na društvenim mrežama.

Uključila je link koji je glasio: "Pridružite se Brooklynu i Nicoli Peltz Beckham u pružanju spasonosne pomoći Ukrajincima kojima je potrebna".

Nastavila je sa molbama za donacije poručivši ljudima da pomognu u spašavanju života, borbi protiv siromaštva i unapređenju socijalne pravde.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели ???????????????????????? (@nicolaannepeltzbeckham)

Donacije na stranici se kreću od 250 do 10.000 dolara, ali gosti takođe mogu uneti svoju sumu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Kurac u 15.04.2022 21:53:54 h
     0 
Kurac