Glas Javnosti

SVADBA JELENE ALIMPIĆ TRAJALA SVEGA TRI SATA! Skandali i pijani matičar prekinuli venčanje (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Venčanje Jelene Bačić Alimpić i njenog supruga Miroslava prošlo je u senci niza skandala, međutim, dešavanja tog dana nisu uspela da naruše njihovu bračnu sreću koja traje decenijama.

Svog supruga Jelena Bačić upoznala je na sudu, a zgodni sudija joj je posle nekoliko dana poslao telegram na radno mesto "Želim vam divan dan!", piše "Blic".

Spisateljica nikada nije krila da ju je suprug kupio nizom džentlmenskih gestova, koji mu ni danas ne nedostaju.

Venčanje Jelene Bačić Alimpić za nju i Miroslava trebalo je da bude poseban dan, ali je već kod matičara sve krenulo naopako. Naime, kako je ispričala u emisiji "Od A do Da", matičar je na njihovo venčanje došao pijan.

"Matičar je kada nas je venčao pred svim gostima počeo da peva ‘Ljubav, ah ljubav‘. Gostiju nije bilo puno, oko šezdesetak rodbine i prijatelja. Građansko venčanje na Petrovaradinskoj tvrđavi bilo je u 19 sati, a onda oko 22 sata mi je prišao prijatelj mog oca, koji je iz Mađarske tada došao novim Mercedesom e klase i pitao me: "Sunce je l to meni neko preparkirao auto?". Meni tog trenutka pada klapna, završava se svadba jer istog sekunda shvatam da je čoveku neko ukrao auto. Tako da se tog 12. marta 1994. ne sećam baš sa radošću - rekla je Jelena kojoj je venčanje proteklo u znaku skandala.

"Venčanica je bila zaista lepa, korset optočen biserima, a donji deo sav od tila, a frizura je bila skromna", prisetila se Jelena.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Jelena Bacic Alimpic (@jelena_bacic_alimpic)

Na pitanje šta smatra ključnim za skladan odnos sa partnerom, Jelena je izdvojila međusobno poštovanje.

"Poštovanje i ljubav su na prvom mestu. Kada sa nekim provedete više od dve decenije, doživite lepe i ružne stvari, srećna i nesrećna vremena, podelite radost i tugu, imanje i nemanje, shvatite da je sve uzalud ako vas osoba sa kojom živite i imate decu ne poštuje. Moj suprug i ja pre svega poštujemo jedno drugo kao ličnosti, a potom i naše izbore i interesovanja, iako smo veoma različiti", rekla je spisateljica.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR