Glas Javnosti

SUPRUGA RADOŠA BAJIĆA POBEDILA TEŠKU BOLEST: Ovo je glumac napisao o njoj nakon 50 godina braka! (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumac Radoš Bajić je u srećnom braku sa suprugom Milenom skoro pet decenija. Bajić je juče objavio emotivnu poruku upućenu njegovoj životnoj saputnici, kojoj je bio najveća podrška za vreme teške bolesti.

Popularni glumac Radoš Bajić je juče na svom Instagramu objavio poruku i zajedničku fotografiju sa svojom suprugom.

"I danas je važan dan, kao svaki koji dočekamo u zdravlju, miru i spokoju. Moja Milena - podrška, potpora, oslonac, uvek uz mene, majka moje dece, baka moje unučadi, moja ljubav…Neka je Bog čuva", poručio je Bajić.

Radoš je suprugu upoznao sedamdesetih godina. Venčali su se nakon tri godine veze.

"Četvrtog maja 1973. godinu upoznao sam prelepu Milenu Bjelić koja će posle 3 godine postati Bajić... Ručak na kartonskoj kutiji, dve viljuške i dve kašike, iznajmljena soba sa upotrebom zajedničkog kupatila - borba, odricanja, skromnost, istrajnost, poverenje i beskrajna ljubav koja traje do danas... Na mnogaja ljeta...". izjavio je ranije Bajić.

Inače, glumčeva supruga bila je teško bolesna, a on joj je tada bio najveća podrška. Iako čuva svoj privatni život od javnosti, Bajić je nakon suprugine bolesti podelio čitavo njihovo iskustvo iz tog perioda, kao podršku ženama koje su prošle kroz slične teškoće.

"Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć", rekao je ranije Radoš Bajić za medije.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR