Glas Javnosti

SUPER NEŠTO! Netfliks objavio TREJLER za dokumentarac o grupi "Wham" (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Film "Wham!" sadrži arhivske snimke iz istorije dua i nikada ranije viđene intervjue sa Džordžom Majklom, Endruom Ridžlijem i drugima, piše NME.

Netfliks je predstavio novi trejler za "Wham!", predstojeći dugometražni dokumentarni film o istoimenom pop duu iz osamdesetih.

Dokumentarac, koji bi trebalo da bude objavljen na Netfliksu širom sveta 5. jula, bavi se istorijom Džordža Majkla i Endrua Ridžlija i njihovog vremena provedenom u grupi Wham!, od trenutka kada su se prvi put upoznali kao tinejdžeri, do njihovog vrhunca slave. Iza kulisa možete da pogledate uspone i padove benda tokom vrhunca njihove slave, istovremeno odajući počast životu i karijeri Džordža Majkla.

Film "Wham!" sadrži arhivske snimke iz istorije dua i nikada ranije viđene intervjue sa Džordžom Majklom, Endruom Ridžlijem i drugima, piše NME.

Wham! je imao kratku, ali uspešnu karijeru, koja je trajala od 1981. do njihovog raspuštanja 1986. Tokom pet godina, poznati sastav je izbacio dva studijska albuma – "Fantastic" iz 1983. i "Make It Big" iz 1984. – kao i dve varijacije poslednjeg trećeg albuma. Taj treći album je u Severnoj Americi i Japanu nosio naziv "Music from the Edge of Heaven". Na drugim teritorijama objavljen je album pod nazivom "The Final".

Wham! su najpoznatiji po svojim hitovima "Wake Me Up Before You Go-Go" i "Last Christmas".


Glas javnosti/T02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR