Glas Javnosti
posta

STAVLJALA SAM LED NA LICE! Šeron Stoun neočekivano lupila koleginici TRI ŠAMARA, tekle su mi suze (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica Kejli Kuoko gostovala je u emisiji kod Džimija Kimela u kojoj je ispričala šokantne detalje sa snimanja filma sa koleginicom Šeron Stoun.

Njih dve susrele su se na snimanju serije "The Flight Attendant", a Šeron je prethodno nije upozorila da će biti izuzetno agresivna na setu a potekle su i suze.

"Pre nego što smo započeli sa snimanjem scene, Šeron je sela pored mene i rekla: 'Hej, šta misliš o tome da te dotaknem u toj sceni?'. Rekla sam: 'Uradi šta god želiš, ti si Šeron Stoun'", ispričala je popularna glumica.


U ovom ostvarenju Stounova igra njenu majku, te je Kejli čak tri puta žestoko ošamarila na setu a da je prethodno nije ni upozorila.

"Onda me je udarila... Bilo je tako realno. Pre svega, reakcija je bila stvarna. Tekle su mi suze i doslovno sam se tresla i 'Rez'. Niko se ne pomera. Niko ništa nije govorio. Nisu bili sigurni jesmo li se nas dve tako dogovorile", rekla Kajli kojoj se Šeron kasnije izvinila i rekla joj da je voli, insistirajući da je šamar "baš bio prikladan za scenu".


Šeron joj se kasnije izvinila i rekla joj da je voli, insistirajući da je šamar baš bio prikladan za scenu. Kuoko je bila u potpunom šoku, ali je predložila da ponove scenu. Kasnije je dobila još dva šamara.

- Bilo je suludo, ali to je jedna od najboljih stvari koje sam ikad doživela na snimanju - rekla je glumica, i dodala da je posle toga morala da stavi led na lice.
BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od maya elijah u 23.04.2022 14:39:34 h
     0 
pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Shira elijah, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao toliko čudan i ne razumijem što se događa, on je prepun od kuće do druge žene, toliko ga volim da i ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da budem siguran muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plačući i plačući tražeći pomoć, pričala sam o tome s njegovom obitelji ali