Glas Javnosti

STALONE I ŠVARCENEGER KAKVE JOŠ NISTE VIDELI : Noževi u ruci a nasmejani,šta se sprema

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Dve legende akcionih filmova, Arnold Švarceneger i Silvester Stalone, obradovali su fanove fotografijom na kojoj zajedno poziraju uoči Noči veštica, praznika koji se poslednjeg dana oktobra obeležava u SAD.

Stalone i Švarceneger objavili su na svojim Instagram profilima fotografiju na kojoj sa smeškom na licu rezbare bundeve – tradicionalni dekor za Noć veštica – držeći u rukama ogromne noževe, prenosi City Magazine.

“Ja i moj divni prijatelj Arnold provodimo vreme u njegovoj neverovatnoj kancelariji rezbareći bundeve za Noć veštica s noževima za preživljavanje! To je ono što pravi akcioni momci rade u svoje slobodno vreme”, napisao je Stalone u opisu fotografije koja je oduševila obožavaoce piše City Magazine


“Dve legende na jednoj fotografiji”, “Commando vs Rambo – film koji se nikada nije dogodio, ali obožavaoci još uvek čekaju”, “Izgledate apsolutno neverovatno”, “Čak i nebinarni ultralevičar može da nanjuši muškost na ovoj slici”, pisali su obožavaoci u komentarima.

Slavni snagatori pojavljivali su se zajedno u filmovima The Expendables i Escape Plan, a sudeći po fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama, druže se i privatno van holivudskih filmskih setova

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR