Glas Javnosti

SRPSKI BIZNISMEN ŽELI DA KUPI KUĆU BORE TODORAVIĆA ZA 300 HILJADA EVRA: Komšije reagovale!

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Kuća pokojnog srpskog glumca, Bore Todoravića, na Zvezdari privukla je veliku pažnju jednog srpskog biznismena koji živi i radi u Rusiji.

Ovaj biznismen je nedavno došao iz Moskve sa namerom da kupi nekretninu u Beogradu, a za oko mu je zapala baš Borina kuća.

Za to je, kako se dalje navodi, spreman da Todorovićevoj udovici, gimnastičarki američkog porekla Karolin Kilko, koja u njoj živi, plati 300.000 evra.

-Godinama sam poznavao Boru. Znam i njegovu drugu suprugu, njihove ćerke, ali nisam siguran da bi oni želeli da prodaju kuću. Mnogi su ovde dolazili, raspitivali se da li se prodaje, ali vidim da i dalje u njoj živi Borina žena i verovatno će tako biti do kraja njenog života. Možda nije čula kada ste pozvonili, znate, ona ima zdravstvenih problema, a i ne otvara nenajavljenim gostima. Divna je to žena, ljubazna i ćerke su im vaspitane - rekao je komšija Dragan koji je dodao da u skorije vreme nije viđao Borinog sina Srđana Žiku Todorovića.

-Žiku nisam viđao. On ne dolazi. Zapravo, od kako je Bora umro, njegov sin ovde nije dolazio- rekao je komšija.

Kako se navodi, Srđan Žika Todorović nije bio dostupan za komentar ovim povodom, a Todorovićev dom na Zvezdari ima oko 100 kvadrata i smešten je u mirnoj ulici.

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR