Glas Javnosti

SRPSKA GLUMICA ZVEZDA HIT SERIJE U DANSKOJ: Danicu Ćurčić obožavaju Skandinavci! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Serija "Čovek od kestena" trenutno se nalazi na petom mestu najgledanijih serija na Netflix-u u Srbiji. Glavnu ulogu u trileru o serijskom ubici koji ostavlja pored svojih žrtava lutku od kestena tumači Beograđanka Danica Ćurčić.

"Čovek od kestena" počinje prikazom jezivog ubistva žene u parku. Na mestu zločina je ostavljena mala figura od kestena, a zadatak da reši ubistva pao je na Naju Tulin, detektivku koju igra Danica Ćurčić. Kada se na figuru pronađu otisci Kristine Hartung, ćerke ministarke za socijalna pitanja koja je nestala godinu dana ranije i vodi se kao mrtva, slučaj postaje još kompikovaniji.

Ovo je samo jedna u nizu uloga za Beograđanku koja 10 godina aktivna u filmovima i serijama evropske i američke produkcije.

Danica je pozorišna, filmska i televizijska glumica poreklom iz Srbije. Rođena je 27. avgusta 1985. godine u Beogradu. Danica je ćerka spisateljice Vesne Bjelić Ćurčić i Mihajila Čurčića dugogodišnjeg novinara i bivšeg urednika Drugog programa i glavnog i odgovornog urednika programa 202 Radio Begrad. Danas uspešna danska glumica na svoj prvi rođendan sa porodicom se preselila u Kopenhagen u kojem trenutno radi i živi.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR