Glas Javnosti

SRPSKA GLUMICA OTKRILA: 'Sedam godina u kući NEMAM TELEVIZOR, više čitam, igram se sa svojim sinom, SUPER MI JE!'

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica Jana Milosavljević otkrila je da u svom domu ne koristi uređaje poput televizora i kompjutera.

Jana je gostujući u jednoj emisiji govorila o tome koliko joj prija to što se ne izlaže svakodnevnim stresnim temama i lošim vestima.

- Već sedam godina nemam televizor i to mi je sjajno. Nemam ni kompjuter, ni tablet. Sa sinom smo uglavnom stalno napolju, igramo se. Više čitam otkako ne gledam televiziju - ispričala je Jana u emisiji "Kec na jedanaest", na TV "K1".

 Janin sin Joakim ima tri i po godine, a glumica je otkrila i pojedine detalje o nasledniku.

- Ja jedem sve i nikada ga nisam učila tome da ne jede meso, ali nedavno je došao i rekao mi: Mama, ja ne želim da jedem životinje. Možda je to samo faza, ali je poštujemo. Inače, svako ko nam dolazi donese mu umesto čokolade voće ili povrće, jer ga obožava. Smešna je bila i situacija u kojoj mi je rekao da želi brokoli, a kada sam ga pitala "Jel si siguran da nećeš čokoladu", kazao je "Ne, želim ovo" - i pokazao na kartu sa nacrtanim brokolijem - rekla je glumica u pomenutoj emisiji.

Jana je sina dobila sa 23 godine starijim partnerom, glumcem, rediteljem i scenaristom Filipom Gajićem.

Publika je lepu glumicu upoznala kao malu Zonu Zamfirovu u istoimenom filmu, a poslednjih godina gledali smo je u serijama "Žigosani u reketu", "Državni službenik", "Zlatni dani"...

Jana je, inače, ćerka muzičara Nenada Milosavljevića, frontmena grupe "Galija".

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR