Glas Javnosti

Alkaras prekinuo trening zbog bola u ruci (FOTO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Karlos Alkaras je zabrinuo sve svoje navijače jer je prekinuo trening u Monte Karlu zbog nelagode koju je osećao u ruci.

Na društvenim mrežama se brzinom svetlosti pojavila informacija da je Karlos Alkaras prekinuo trening, a od medija koji izveštavaju iz Monaka, moglo se saznati da je treći teniser sveta osetio bol u desnoj podlaktici koji mu je zadavao muke i pred dolazak u Monte Karlo. On je na treningu nosio bandažu na bolnom mestu, ali izgleda da nije puno pomogla čim je morao da prekine sa vežbanjem.

Za sada nije poznato o kakvoj vrsti povrede je reč, a dobra stvar za Karlitosa je što je slobodan u prvom kolu, pa će imati dan ili dva više da dodatno oporavi bolno mesto.



On bi u drugom kolu trebalo da igra protiv boljeg iz meča Ože Alijasim (Kanada) - kvalifikant.

Inače, mladi Španac kuburi stalno sa povredama i u dva navrata mu se do sada dešavalo da mora da pravi duge pauze kako bi u potpunosti oporavio svoje telo.



On je pred ovaj masters pao sa druge na treću poziciju, a u Monte Karlu ne brani poene, jer prošle godine nije učestvovao.

I pored toga što u Monte Karlu nije učestvovao, Alkaras brani 2.265 bodova na šljaci od prošle godine. On je u 2023. osvojio Barselonu, potom masters u Madridu, stigao je do 3. kola Rima i polufinala Rolan Garosa. To mu nikako ne ide u prilog jer Janik Siner brani 585 poena na najsporijoj podlozi i ima veće šanse da nakon sezone na crvenom tucaniku bude novi svetski broj jedan.

Pogledajte još: Đoković: Nadam se da ću na Olimpijskim igrama igrati najbolji tenis

Glas javnosti / S08S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR