Glas Javnosti

SOFIJA MILOŠEVIĆ O SVOM VENČANJU IZ SNOVA: Zaljubljeni mladi par planira LUKSUZNU SVADBU, manekenka otkrila da li će uzeti NJEGOVO PREZIME!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Manekenka Sofija Milošević je veoma srećna, jer u životu ima sve o čemu mnogi sanjaju. Ima uspešnu karijeru, muškarca koji je voli, a nedavno se ostvarila i u ulozi majke. Ona je najavila da planiraju veliko venčanje nakon što se pandemija završi, a otkrila je i kako će se ubuduće prezivati.

Sofija Milošević ne krije radost što je će ovaj Uskrs i Praznik rada provesti sa svojim naslednikom Aleksejem i partnerom Lukom Jovićem, sa kojim uskoro planira da stane na "ludi kamen".

- Ove godine ćemo najverovatnije za Uskrs biti u Srbiji, tako da ćemo ga provesti u krugu porodice i najbližih. Aleksej je još jako mali, ali iako ne razume dovoljno, mislim da i on oseća pozitivno praznično raspoloženje i da je svestan da se nešto dešava - rekla je manekenka, a onda se osvrnula na venčanje koje planiraju da organizuju nakon pandemije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)


- Tako je, planiramo venčanje čim se situacija s pandemijom bude smirila jer je trenutno zaista suludo razmišljati o tome. O ovome nikada nisam pričala tako da je ovo ekskluziva, ali da, planiram da uzmem njegovo prezime - rekla je Sofija.

Iako je starija od Luke šest godina, kaže da im ta razlika ne smeta.

- Ja jesam starija, ali Luka je neko ko je zaista zreo za svoje godine, tako da se ta razlika praktično i ne oseća. Oboje smo u duši deca, obožavamo da se igramo i šalimo, ali naravno, kad je u pitanju nešto ozbiljno, on čak ume da bude mnogo mirniji i staloženiji od mene i da reši problem jako brzo - istakla je manekenka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Na pitanje koliko joj je važan Praznik rada i da li se seća šta je kupila od svog prvog velikog honorara, odgovorila je:

- Zarađujem sopstveni dinar od 14. godine, tako da mi je posao jako važan u životu. Majka me je od najranijeg detinjstva učila da moram da budem samostalna i da ne zavisim ni od koga i time se vodim celog života. Moj prvi honorar nije bio veliki i ne mogu da se setim šta sam tačno kupila, ali mislim da je to bio neki komad odeće koji sam dugo želela.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP