Glas Javnosti

'Slobodan pad' jednog od omiljenih TV likova: 'Hajd' pokazao pravo lice, Deniju Mastersonu prete decenije iza rešetaka

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Lik Hajda iz TV serije "Vesele sedamdesete" jedan je od omiljenih posebno među mlađom populacijom, ali se čini da glumac Deni Masterson čini sve kako bi svoje nasleđe što je moguće više ukaljao.

Naime, tužilaštvo je diglo optužnicu protiv 44-godišnjeg glumca jer je, navodno, silovao tri žene stare oko 20 godina u periodu između 2001. i 2003. godine.

Masterson je ove navode odbio uz tvrdnju da je optužnica dignuta zbog njegovog članstva u Sajentološkoj crkvi.

- Naravno, gospodin Masterson i njegova supruga Bižu Filips bili su u stanju kompletnog šoka nakon što je zbog optužbi starih gotovo 20 godina pokrenut postupak. Ipak, uteha im je to što znaju da će istina na kraju isplivati, rekao je advokat Tom Mesero. 

Podsećamo, ove optužbe su u javnost prvi put dospele 2017. godine, kada je Masterson igrao u seriji "Ranč", zbog čega ga je Netfliks otpustio.

Protiv Mastersona i Sajentološke crkve podignuta je optužnica i prošle godine, kada su ga četiri žene optužile za uhođenje, napastvovanje i zastrašivanje nakon što su prijavile nasilje.

Mastersonu je nakon hapšenja određena kaucija u iznosu od 3,3 miliona dolara, a suđenje bi trebalo da počne 18. septembra. Ukoliko ga proglase krivim, Mastersona čeka višedecenijska robija, a moguće je da iza rešetaka provede čak i 45 godina.

 

Podsećamo, uz Mastersona, u ovoj seriji koja je emitovana od 1998. do 2006. godine glumili su još i Ešton Kučer, Mila Kunis, Toper Grejs, Lora Prepon...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR