Glas Javnosti
posta

Slavni holivudski glumac ima MLAĐEG BRATA: Bred Pit i on su pošli RAZLIČITIM PUTEVIMA, evo čime se on bavi!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Čuveni holivudski šmeker Bred Pit (56) ima mlađeg brata Daglasa Pita (53), o kome glumčevi obožavatelji malo znaju.

Naime, Daglas Pit živi dalje od očiju javnosti i uspešan je preduzetnik, investitor i filantrop.

Bred i Daglas su krenuli različitim putem i izgradili su potpuno različite karijere, ali su obojica veoma uspešni.

Daglas je samo tri godine mlađi od popularnog glumca, a iako je Bred poznat po tome što slama srca žena širom sveta, njegove obožavateljke kažu da je Daglas podjednako lep i zgodan. 

Njih dvojica su veoma slične građe i iste su visine - obojica su 180 centimetara visoki. S obzirom da Daglas ima markantan izgled i prelep osmeh, mnogi smatraju da je i on mogao da se oproba u Holivudu.

Foto: Tanjug

Daglas je u srećnom braku sa Lisom Pit već 30 godina i retko se eksponira u javnosti. Oni su se venčali 1990. godine i imaju troje dece - Lendona, Sidni i Regana.

Od 2010. godine, Daglas je ambasador "Goowdilla" za Tanzaniju, a osnovao je i humanitarnu organizaciju "Care To Learn" koja finansira decu u nedostatku hrane, higijene i doktorske pomoći. Vlasnik je i informatičke kompanije "ServiceWorld", koju je osnovao 1991. godine, a bavi se i prodajom nekretnina.

Priznao je da mu je fotografija jedna od najvećih strasti i omiljeni hobi, a time se u slobodno vreme bavi u poslednjih 20 godina. Imao je izložbe širom Amerike, a njegove fotografije su se pojavile u brojnim američkim časopisima.

S bratom Bredom Pitom je u odličnim odnosima, iako žive u različitim državama već tri decenije. Daglas živi u Mizuriju, gde je rođen, dok je Bred u Holivudu. Često se čuju i svaku priliku koriste za druženje.

(Glas javnosti/Telegraf.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR