Glas Javnosti

Slavna plavuša iz "Čuvara plaže" boluje od OPAKE BOLESTI

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Kada je napipala kvržicu, obratila se doktoru

Nikol Egert (51), slavna plavuša iz kultne serije "Čuvari plaže" ("Baywatch"), ima rak dojke.

Nekada popularna glumica tužnu vest je saopštila za magazin People. Kako je istakla, njoj je u decembru 2023. godine dijagnostikovan kribriformni karcinom drugog stadijuma. Mislila je da su simptomi koje je imala simptomi menopauze, pošto je za tri meseca dobila 11 kilograma, ali je u oktobru osetila i užasan bol u levoj dojki.


"Stvarno je pulsiralo i bolelo. Odmah sam otišla svojoj doktorki opšte prakse, a ona mi je rekla da moram odmah otići na pregled", istakla je Nikol.

foto:društvena mreža X

Rekla je i da je imala problem sa dobijanjem termina kod specijaliste jer je "uvek sve bilo rezervisano", pa je do kraja novembra čekala na pregled. Iako su mamografski pregled i tri biopsije utvrdili da ima rak dojke, ona još ne zna je li se bolest proširila na druge delove tela.


Nikol, inače majka dvoje dece, moraće na operaciju i trenutno čeka onkologa koji treba da odredi kada će početi sa hemoterapijom i zračenjem.

"Tamo je. Treba ga izvaditi. Pitanje je moram li obaviti lečenje pre operacije ili oni moraju obaviti prvo operaciju, pa ja mogu nastaviti s lečenjem - istakla je glumica.

Zapratite naš TELEGRAM kanal za najnovije i najvažnije vesti


Glas javnosti/U01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR