Glas Javnosti

SLAVKO ŠTIMAC o kultnom kadru iz "VARLJIVOG LETA" nikada nije govorio: Scena sa Jagodinkom je ispala kako sam i očekivao, mene lično je bilo sramota (VIDEO)

Pop kultura
Autor:

Glumac Slavko Štimac je ostao upamćen po ulozi Petra u „Varljivom letu ’68”, a scena koja je obeležila film teško mu je pala.

Kada pomislimo na Slavka Štimca, prvo nam kroz glavu prolazi scena iz filma „Varljivo leto’68”, u kojoj mu Danilo Bata Stojković govori: „Mesi,mesi, neće ništa da ti škodi”,u kojoj je popularni glumac bio u provokativnoj pozi sa Draganom Varagić (Jagodinka Simonović).

Štimac se takođe odlično seća tog čuvenog momenta, ali kaže da mu snimanje ljubavnih scena poput te nimalo ne prija. Glumac se sada osvrnuo i na trenutne angažmane, kao i na odnose sa mlađim kolegama.

- Sve te ljubavne scene mi uopšte ne prijaju, ne volim da ih snimam i to nema nikakve veze od izbora partnerki u filmu ili seriji u kojima glumim. Jednostavno, kada nema neke hemije, nema potrebe za takvim scenama.

- Konkretno, ta scena sa Jagodinkom ispala je onako kako sam i očekivao. To je očigledno ono što sve najviše i zanima. Mene lično je bilo sramota da sebe kasnije gledam u toj sceni, ali to je gluma, na to se naviknete kroz vreme – rekao je Štimac kroz smeh.

(Glas javnosti/Objektiv)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR