Glas Javnosti

SJAJNI GLUMAC SNIMA U BEOGRADU: 'Bez blata ispod guma kao da nikada niste živeli'

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Holivudski glumac Kris Malki nalazi se u Beogradu, gde trenutno snima seriju "Kaljave gume".

- Želeo sam da dođem u Beograd jer imam prijatelje iz Srbije u Americi. Jedva sam čekao da dođem, ovo je divno mesto, lepo se zabavljamo. Imamo sjajnu ekipu i sjajnog režisera. Radimo naporno, ali zabavno je, rekao je Malki.

- Ako nemate blata ispod guma, na kraju života, to znači da niste ni živeli, dodao je Malki, zvezda Tvin Piksa, koji je bio zaražen koronavirusom u martu, i koji se uspešno oporavio.

Pored uloge Henka u "Tvin Piksu", glumio je i u serijama poput "24", "JAG", "CSI", "Boardwalk Empire", "Red i zakon", a u poslednjih nekoliko godina bio je deo i Marvelovog hita "Agent Karter", serije "Lucifer", kao i jedne od najpopularnijih kriminalističkih serija u ovoj deceniji, "Havaji 5.0".

Emitovanje Kaljavih guma planirano je na proleće sledeće godine, najviše zbog pauze od oko dva i po meseca, uzrokovanom pandemijom koronavirusa.

Uz Goricu Popović i Krisa Malkija igarju i Bojan Žirović, Jelena Stupljanin, Miodrag Krstović, Goran Sultanović, Jovana Gavrilović, Olga Odanović, Branka Šelić, Tanja Bošković...

(Izvor: Blic/RTS)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR