Glas Javnosti

Svetska zvezda saopštla je da se neće više baviti muzikom: 'UMORNA SAM I PRAZNA!'

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Svetski poznata pevačica Šinejd O'Konor, saopštila je medijima da je muzička karijera ne zanima, te prestaje da peva.

Njeno putovanje je trajalo 40 godina, uz jake turbulencije. Imala je mentalnih poteškoća u prošlosti, zbog kojih je javno istupila i uspela da pomogne mladima koji se bore sa istim tegobama. 

Poznata kontroverzna pevačica Šinejd O'Konor naglo je odlučila da prestane da se bavi muzikom.

Na platformi tviter obavestila je kako odlazi sa muzičke scene i da više neće imati javne nastupe. Ipak, objavila je da će nastaviti da stvara muziku.

-Ostarila sam, vreme je da napustim posao kojem sam dala sve od sebe. - dodaje ona. ‘NVDA’ će biti poslednje što ću objaviti, nakon toga nemam nameru da snimam muziku i da nastupam. Svi koncerti zakazani za 2021. i 2022. godinu će biti otkazani-  objavila je O’ Konor.

Izjavila je kako ne smatra da je tužna vest to što se neće više baviti muzikom.

-Svaki mudar borac zna kada treba da stane. Moje putovanje traje četrdeset godina, objavila sam deset albuma. Vreme je da se fokusiram da druge želje i snove- rekla je na tviteru pevačica.

Organizatorima koncerta koje je otkazala uputila je izvinjenje i navela kako je posle objave svoje knjige „Rememberings“ shvatila da želi da ima kontrolu nad svojim životom.

Podsetimo, pevačica je tokom života patila od kliničke depresije i suicidnih misli.

Šinejd O'Konor, poznata po brojnim kontroverzama tokom karijere i u privatnom životu, od 2015. godine se suočavala sa brojnim životnim  poteškoćama- pokušala je samoubistvo, prešla je u islam i promenila ime u Šuhada Davit, ali i bežala iz svog doma.

Potražila je stručnu pomoć, a ubrzo nizala hitove Reggae pravca, koji su oduševili publiku širom sveta.

(Glas Javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR