Glas Javnosti

SEVERINA MILANU POSTAVILA DIJAGNOZU: Tužakanju nikad kraja!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Hrvatska pop zvezda Severina koja je već nekoliko godina u "ratu" sa MIlanom Popovićem, oglasila se jutros na svom profilu objavivši da je dobila novu tužbu od njega.

Ovoga puta, kako je navela, kralj bakra ju je tužio zbog objava na Instagramu.

- Dobro jutro, ekipa! Kako vam je počeo dan? Moja jutra počinju s tužbama. Dobila sam još jednu tužbu od čoveka koji je podigao preko 70 tužbi. Sve ću vremenom da ih objavim. Besomučno parničenje ima svoju dijagnozu. Uglavnom u tužbi opravdava sudiju koja mi je oduzela dete. Prekjuče sam dobila tužbu za Instagram. Kako vama počne jutro - upitala je Seve.

Otkako se viđaju u sudnicama, većina Milanovih tužbi i prijava bila je upućena na Severininu adresu. Bilo je tu svega: Popović je pisao prijave i protiv njenog još uvek zakonitog supruga Igora Kojića zbog postavljanja fotografija njihovog deteta na Instagram.

Tužbe je podeno i u Zagrebu i u Beogradu. Popović je pre tri godine prijavio i Igorovog oca pevača Dragana Kojića Kebu. Tužio je i njenu sestru Marijanu, koja živi u Beogradu, i njenu ćerku Miju, ali i bivšeg advokata jer je Severini, kako je naveo, odavala informacije o njemu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR