Glas Javnosti

SESTRA IVICE DAČIĆA RODILA ĆERKU: Predsednik Skupštine otkrio ime mezimice

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica Emica Dačić (48) rođena sestra Ivice Dačića, porodila se danas i na svet donela devojčicu.

Predsednik Skupštine i lider SPS Ivica Dačić (55) postao je ujak i presrećan je zbog radosnih vesti kako je potvrdio medije.

- Postao sam ujak. Presrećan sam! Čestitke stižu sa svih strana. Devojčica se zove Lenka - rekao je Dačić

Vesti da će Dačić postati ujak u javnosti

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by omladina_sps_smed. palanka (@omladina_sps_smed.palanka)

se pojavila početkom februara ove godine, kada ih je lider SPS-a izrekao u jednom intervju.

 

Emica Dačić je publici najpoznatija po ulozi u seriji "Porodično blago", gde je tumačila Zoricu, sekretaricu sudije Ljubomira Starčevića Risa, kog igra Branislav Lečić.

Pojavila se u 28 epizoda, kao i u filmu "Tajna porodičnog blaga". Glumila je i u filmu "Belo odelo", kao i u seriji "Stižu dolari", ali samo u dve epizode. Minijaturna pojavljivanja je zabeležila i u serijama "Jelena" i "Miris kiše na Balkanu", a pamti je i pozorišna publika.

Glumom je prestala da se bavi 2011, kad se zaposlila u jednoj kompaniji. Emica je završila dva fakulteta - Pedagogiju u Prištini i Akademiju dramskih umetnosti u Beogradu.

Ivica Dačić u jednom intervjuu prisetio se detinjstva i načina na koji su roditelji prehranjivali i školovali njega i sestru.

- Odrastao sam skromno i sa 15 godina se odvojio od kuće. Kako bi odškolovali mene i sestru Emicu, moji roditelji Desko i Jela sakupljali su pečurke i šipurak. Emicu su, uprkos ulogama, uvek gledali kao moju sestru - rekao je Dačić jednom prilikom.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR