Glas Javnosti
posta

Serija Vičer ostaje bez glavnog glumca, a obožavateljima se zamena nikako ne dopada

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

"Treba otkazati ceo šou.", "Ne mogu da verujem da Henri Kavil više nije u seriji "Witcher", bili su neki od komentara.

Henri Kavil više neće glumiti u seriji "Witcher" ("Veštac"), a njega će zameniti holivudski superstar Lijam Hemsvort.

- Moje putovanje kao Geralt od Rivije je bilo ispunjeno i čudovištima i avanturama, i avaj, odlažem svoj medaljon i svoje mačeve za sezonu 4. Umesto mene, fantastični gospodin Lijam Hemsvort će preuzeti plašt Belog vuka. Kao i sa najvećim književnim likovima, predajem baklju sa poštovanjem prema vremenu provedenom otelotvorujući Geralta i entuzijazmom da vidim Lijamov pogled na ovog najfascinantnijeg i najnijansiranijeg čoveka.

Lijame, dobri gospodine, ovaj lik ima tako divnu dubinu za njega, uživajte u ronjenju i gledanju šta možete pronaći - napisao je Henri Kavil na Instagramu.Oglasio se i Lijam Hemsvort.

- Kao obožavalac serije "Witcher", presrećan sam zbog prilike da igram Geralta od Rivije. Henri Kavil je bio neverovatan Geralt, i počastvovan sam što mi je predao uzde i dozvolio mi da uzmem oštrice Belog vuka za sledeće poglavlje njegove avanture.

Henri, ja sam tvoj obožavalac godinama i inspirisan sam onim što si doneo ovom voljenom liku. Možda moram da napunim neke velike čizme, ali zaista sam uzbuđen što ću zakoračiti u svet serije "Witcher" - naveo je Hemsvort.Za sada, kritike na Tviteru su negativne zbog ove promene, piše Dejli Mejl.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR