Glas Javnosti

SERGEJ ĆETKOVIĆ SE PRVI PUT OGLASIO NAKON SMRTI RODITELJA: 'Praznina je velika, BOL I GUBITAK PREVELIK I PRETEŽAK...'!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Sergej Ćetković nedavno je doživeo najveći gubitak u životu. Nakon što mu je preminula majka, koja je sahranjena na njegov rođendan, pevaču je posle samo nedelju dana preminuo i otac.

Sergej se našao u šoku i neverici, a koliko je teško podneo iznenadni gubitak roditelja, pokazao je emotivnim rečima kojima se oprostio od njih.

-Koliko god da čovek pokušava da se spremi, koliko god bio jak, za neke stvari se ne možeš spremiti. Misliš, biće dovoljno uzeti vazduh i zadržati ga što duže da izbegneš bol, ali ne. Ne prolazi! Boli i boli i boli... Kažu mi da će sve biti dobro, da je to proces, kao i sam život...

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics)

 

-Onog trenutka kada se rastaneš sa svojim roditeljima, shvatiš tu bolnu, hladnu istinu. Da više nisi dete. Nema više one roditeljske brige, strepnje, radovanja, nesebične ljubavi... Nema više one koja me donela na ovaj svet i onog ko me volio, branio i učio životu- napisao je Sergej tada, o onda se povukao da svoju bol odboluje u privatnosti, uz podršku supruge Kristine i ćerki Lole i Mile. Otkako je doživeo ovaj stravični gubitak, nije se oglašavao sve do sada.

 

-Dragi moji, prošlo je četrdeset dana od iznenadnog odlaska mojih roditelja. Praznina je velika, bol i gubitak preveliki i preteški, ali život mora da teče dalje. Hvala svima na rečima utehe, saosećanju i molitvama kojima ste bili uz nas. Beskrajno zahvalan. Vaš Sergej- napisao je pevač, a podršku su mu pružili brojni obožavaoci.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR