Glas Javnosti

Selin Dion na sceni posle tri godine: Za njenu bolest ne postoji lek

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Dočekana ovacijama na dodeli Gremi nagrada

Najveće iznenađenje dodele Gremi nagrada u nedelju bilo je pojavljivanje muzičke dive Selin Dion, koja se pre nekoliko godina povukla iz javnosti zbog sindroma ukočene osobe.

Selin je bila jako emotivna dok je prilazila bini uz podršku najstarijeg sina Rene-Čarlsa Andželila (23). Na Gremijima su je dočekale ovacije dok se spremala da uruči nagradu za album godine.

"Hvala svima! Volim vas. Kad kažem da sam srećna što sam ovde, zaista to mislim od srca. Oni koji su bili toliko blagosloveni da budu ovde na dodeli nagrada Gremi nikada ne smeju da uzimaju zdravo za gotovo ogromnu ljubav i radost koju muzika donosi u naše živote i živote ljudi širom sveta", rekla je.

"Sada ću s velikom radošću uručiti nagradu Gremi, koju su mi dve legende - Dajana Ros i Sting uručili prije 27 godina. Ovo su izvanredni kandidati za album godine", nastavila je.Tada je objavila da je hvaljeni album "Midnights" Tejlor Svift osvojio nagradu, čime je mlada kantautorka ušla u istoriju jer je osvojila nagradu po četvrti put. 

Borba Selin Dion da nastavi svoju karijeru biće prikazana u novom dokumentarcu "Ja sam: Selin Dion".

Hitmejkerka je u decembru 2022. objavila da joj je dijagnostikovan sindrom ukočene osobe - izuzetno redak poremećaj zbog kog se mišići trupa i udova naizmenično grče i koče. Otkrila je da više neće održavati koncerte.

"Ovih poslednjih nekoliko godina bilo je veliki izazov za mene, put od otkrivanja mog stanja do učenja kako živeti s njim i upravljati njime, a ne dozvoliti da me ono definiše. Kako se put do nastavka moje izvođačke karijere nastavlja, shvatila sam koliko mi je nedostajalo da vidim svoje obožavatelje", rekla je.

Poslednji put je viđena u javnosti u novembru na hokejaškoj utakmici na koju je otišla sa sinovima Rene-Čarlsom, te Nelsonom i Edijem, koji imaju 13 godina. Pre toga je tri godine nije bilo u javnosti.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR