Glas Javnosti

SCENA IZ 'BOLJEG ŽIVOTA' KADA JE BJELOGRLIĆ IZGUBIO KONTROLU ZBOG BATE ŽIVOJINOVIĆA: U ovom trenutku BJELA nije više mogao da IZDRŽI! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

'Bolji život" je do danas ostao jedna od naših najboljih serija svih vremena. Plejada maestralnih glumaca obeležila je ovu seriju a među njima i Velimir Bata Živojinović i Dragan Bjelogrlić.

Bjela u ulozi Bobe i Bata kao majstor Macola ostvarili su likove za nezaborav.

Jedna scena je ipak ostavila poseban utisak,

U epizodi Boljeg života kada se Popadići spremaju da krenu na venčanje sina Saše (Boris Komnenić), Macola upada u stan i od šokiranih Gige i Eme ( Marko Nikolić i Svetlana Bojković) traži pare za spomenik koji je Giga naručio kod njega za pokojnu sestru.

Macola ne dozvoljava Popadićima da napuste stan dok ga ne isplate a tada se pojavljuje Boba koji je upravo dobio dve milijarde tetkinim testamentom jer je završio razred kao vrlo dobar i isplaćuje gosn Macolu.

Tada se Bata počinje smejati na svoj karakteristični način a kada se glasno nasmeje Gigi u lice Bjelogrlić počinje da se van scenarije smeje od sveg srca na gest svog starijeg i legendarnog kolege.

Taj trenutak možete videti na 1.48

Inaće, Bjelogrlić i Bata su godinu dana pre Boiljeg života snimali film "Halo taksi" 1985. godine kada je Bata takođe ekipu filma zasmejavao u pauzama snimanja vicevima i svojim zaraznim smehom.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR