Glas Javnosti

SAMO DA HAJKA PRESTANE: Voditeljka se PRAVDALA posle KORONA ŽURKE 'Mnogi su pogrešno shvatili šta je COVID ELITA' (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Voditeljka Sanja Marinković se našla na "udaru" javnosti nakon što je objavila fotografiju sa korona proslave na kojoj je ekipu sa slike nazvala "Covid Elita".

Voditeljka Sanja Marinković objavila je nekoliko fotografija sa društvom, posle čega se pokajala. Zbog celokupne situacije u svetu sa korona virusom, Sanja se oglasila i razrešila sve nedoumice poput onih da je ona organizovala proslavu i objasnila je šta znači "Covid Elita" kako je bilo napisano na jednoj od njenih fotografija.

- Velika se prašina podigla u javnosti zbog tih fotografija, a niko zapravo ne razume o čemu se radi. Zato želim da na ovaj način svima pojasnim. Dakle, nisam ja organizovala proslavu, već sam otišla na jedno okupljanje povodom rođendana moje prijateljice. To je važno da znate. A druga stvar zbog koje se podigla ogromna prašina jeste ono što sam napisala na fotografiji - Covid Elita - rekla je Sanja, pa pojasnila:

"Mnogi su to pogrešno shvatili, značenje tog izraza, a koje zapravo predstavlja grupinu ljudi koji su, nažalost, bili zaraženi koronavirusom, ali su, na sreću, uspešno preležali virus. Ja se nadam da će ova hajka sada prestati i nije mi bila namera nikoga da uvredim niti da bilo koga podstičem da krši pravila koje su doneli struka i država."

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR