Glas Javnosti

SALMA HAJEK PRIZNALA: 'Kada sam snimala scenu seksa sa BANDERASOM PLAKALA SAM'!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Salma Hajek je nedavno pričala o snimanju svoje prve scene seksa u podkastu kod svog kolege Deksa Šeparda i objasnila zašto nije mogla da prestane da plače.

Glumica (55) je snimala ljubavnu, vruću scenu sa Antonijem Banderasom u filmu Desperado iz 1995. godine. Nije bila svesna da u filmu koji režira Robert Rodrigez, postoji ta scena sve do početka produkcije. 

- Kada je trebalo da krenemo sa snimanjem, počela sam da plačem - rekla je. Shvativši da se od nje očekivalo da snimi seksualnu scenu, rekla je da to može da uradi samo na zatvorenom setu prenosi američki portal. 

Na setu sa njom tad su bili samo Banderas, Rodrigez i Elizabet Avelan - Rodrigezova supruga i producentkinja koju Hajek naziva najboljom drugaricom. Njima je rekla da nije sigurna da li može da snimi tu scenu i da se boji.

Hajek je takođe rekla da je bila prestrašena Banderasom jer je bio "vrlo slobodan", iako je dodala da je bio "neverovatan" i "apsolutni gospodin".

foto: youtube

- Plašilo me da to za njega nije bilo ništa - kazala je.

- Počela sam da plačem, a on mi je rekao da se zbog toga oseća užasno... Bilo mi je jako neprijatno zbog plakanja - 

Otkrila je i kako joj je bilo veoma neprijatno jer je razmišljala o tome šta će njen otac i brat pomisliti kad budu videli tu scenu. Na kraju, rekla je da ih je izvela iz bioskopa tokom te scene, ali i da je dugo nakon filma imala traume sa kojima je naučila da se nosi postepeno, sa vremenom. 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR