Glas Javnosti

ŠAKIRA I PIKE LOME KOPLJA: Pevačica mu je iznela bezobraznu ponudu, ali je on odbio

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Fudbaler Pike i kolumbijska pevačica Šakira bili su 12 godina u braku, a onda je sve puklo zbog prevare igrača Barselone. I kako to biva u brakorazvodnim parnicama, obe strane ne biraju sredstva da bi došli do cilja.

Nažalost, u celoj priči stradaće nevini, njihovi sinovi Milan i Saša. Šakira želi da napusti Barselonu i što pre se preseli u Majami, u Ameriku. Zato je angažovala tim advokata kako bi ubrzali proces da ona, kao majka, dobije starateljstvo nad dečacima.Španski mediji navode da je Pike besan i da ne želi bez borbe da se odrekne svojih naslednika. As Barselone hoće da pokrene novi sudski spor, ukoliko se Šakira preseli u Ameriku pre odluke suda o starateljstvu nad decom. Navodno, pevačica je poslala ponudu bivšem izabraniku, kako bi ga nagovorila da promeni stavove, te da ona sa decom započne novi život u Americi.

Njena ponuda glasi - Pike ne bi trebalo da plaća alimentaciju, a sinove bi mogao da posećuje pet puta godišnje, uz pokrivene putne troškove. Isto tako, Šakira je ponudila i 2.000.000 dolara Pikeu kako bi platio poreski dug koji ima prema Španiji. Međutim, fudbaler je odbio sve ponuđeno i odlučio da pravdu istera na sudu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP