Glas Javnosti

ROĐENI BRAT MILOŠA BIKOVIĆA JE STAREŠINA MANASTIRA: Zamonašio se kada je imao 22 godine, a evo kako izgleda! (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Miloš Biković retko govori o svojoj porodici, a malo ko zna da popularni glumac ima 16 godina starijeg brata, Mihaila Bikovića, koji je starešina u manastiru Jovanja.

Miloš je posebno vezan za svog starijeg brata, Mihaila, čije savete najviše uvažava i ceni.

Naime, brat Miloša Bikovića zamonašio se dok je glumac bio dete, a svojevremeno Miloš je naveo da je razlog za takav životni put taj što Mihailo "nikada nije osetio takvu punoću života i da ju je pronašao jedino u dodiru sa Bogom" .

Mihailo je izuzetno povezan sa bratom, te je kada je Miloš rođen, prema njegovim rečima, doživeo nešto sveto.

- Miloševo rođenje doživeo sam kao nešto sveto i prvi put u životu mi je bio jasan osećaj kako su to roditelji spremni da daju život za svoje dete. S Miloševim rođenjem u meni se rodila potreba da sve što imam pružim njemu i da štitim to malo stvorenje - rekao je ranije iguman Mihailo za "Blic puls" .

Osim što su braća zaštitnički nastrojena jedno prema drugom ni razlika u godinama i životnim pozivima im nije prepreka, te se odlično slažu.

Inače, brat Miloša Bikovića donekle je imao uticaja na samo rođenje glumca, jer je, prema njegovim rečima, njihova majka imala dilemu da li da rodi dete.

 

- Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao: „Naravno, jer dok je on mali, ja ću štititi njega, a kada on poraste, a ja budem stariji, on će štititi mene“. Upravo takav je naš odnos danas. Miloš ima izuzetan osećaj za pravdu, uz razvijen zaštitnički stav - rekao je Mihailo za pomenuti medij.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR