Glas Javnosti

REGIONALNI PROJEKAT MUZIČARA: Ivana Peters, Lena Kovačević, Marko Louis, Tamara Todevska, Sashka Janx i Igor Simić u pesmi “Udahni”! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

U okviru projekta pod nazivom "O2" ovi poznati vokali regiona zajedno pevaju pesmu "Udahni", čija poruka ima za cilj da u prvi plan istakne osećaj zajedništva među ljudima, kao i to da će solidarno društvo mnogo lakše prevazići sve krize

Pesma zapravo ima više motiva od kojih su glavni podizanje svesti o važnosti očuvanja životne sredine, borba protiv zagađenja i potreba za zdravijim vazduhom koji dišemo, kao i veoma važna poruka podrške svima koji su preživeli ili još uvek preživljavaju teške posledice pandemije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

Odavno se na našim prostorima nije dogodio sličan projekat koji je okupio neke od najboljih vokala u Srbiji i regionu, naročito ne oko teme od velike važnosti za sve nas. 

Foto: Promo Autori pesme su Vladimir Danilović i Nemanja Filipović.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by YANX (@sashkajanx)

Magic Records je okupio grupu fantastičnih izvođača da zajedno prenesu poruku solidarnosti i zajedništva u teškim trenucima, poruku da razmišljamo o povratku prirodi i izvornim vrednostima i da solidarno društvo mnogo lakše prevazilazi sve krize.

Udahnite novu energiju nošeni pozitivnim porukama ”grupe” O2 i numerom UDAHNI!

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR