Glas Javnosti

RAŽNATOVIĆEVA I BIKOVIĆ KOMŠIJE?: 'Glumac ima veću terasu, pevačicin stan skuplji!'

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Anastasija Ražnatović i njen dečko, Đorđe Kuljić su prema navodima medija kupili stan u luksuznom beogradskom naselju koji su platili 750.000 evra, a stanari kompleksa su otkrili da će im i Biković biti komšija.

Iako su domaći mediji preneli da su Ražnatovićeva i njen dečko počeli zajednički život u dupleksu na Dorćolu, sada su se u javnosti pojavile informacije da su oni pazarili stan u luksuznom beogradskom naselju, kraj Kalemegdana, za koji su dali čak 750.000 evra!

"Naša zgrada je među prvima završena, tako da smo se nedavno uselili. Videla sam Anastasiju nekoliko puta u garaži, bila je sa vozačem, ljubazna je, uvek se lepo pozdravi. Vidim i da stiže neki nameštaj, tako da je sigurno još u procesu selidbe", rekla je jedna komšinica.

 

Stanari zgrade su međutim otkrili i da je glumac Miloš Biković došao u kraj. Kako oni tvrde, Biković i Ražnatovićeva su kupili najveće i najskuplje stanove u zgradi. Komšije su istakle da glumac ima lepšu terasi, koja je velika kao pola stana.

"Ražnatovićka i Kulji su kupili dva stana od po sto kvadrata i napravili dupleks. To su platili 750.000 evra. Bikovića smo viđali dok je sve još bilo u izgradnji, a Anastasija dolazi čeće," završavaju komšije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Cena kvadrata u ovom luksuznom kvartu se kreće od 2.750 do 3.740 evra, tvrde stanari. 

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP