Glas Javnosti

RAZIŠLI SE VUK MOB I OLIVERA KONATAR: Vukova bivša VERENICA potvrdila da su se RASTALI početkom juna!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Olivera Konatar objavila je stori na svom instagram profilu u kom navodi da se rastala sa svojim verenikom Vukom Mobom. Par je u martu ove godine dobio ćerkicu Teonu, te je Olivera napisala da zarad njenog dobra i interesa neće više davati izjave vezane za ovu bolnu temu.

Vukadin Gojković, zvani Vuk Mob i novinarka Olivera Konatar nedavno su postali roditelji, a njihova veza bila je krunisana veridbom.

Olivera Konatar odlučila je da stane na put spekulacijama o njenom odnosu sa reperom, te je u kratkom saopštenju otkrila da su se Vuk i ona razišli nakon dve godine veze.

Foto: Instagram/OliveraKonatar/Printscreen- Vuk i ja odlučili smo da se raziđemo početkom meseca juna. Zarad interesa i dobra naše ćerke ovim povodom se više neću oglašavati, niti davati izjave. Zahvaljujem se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molim vas da poštujete odluku da ne govorim o ovoj, za mene bolnoj temi - navela je Olivera.

Podsetimo, Olivera je 10. marta ove godine na svet donela ćerkicu Teonu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Olivera Konatar (@oliverakonatar)

Reper je nedavno gostovao u emisiji "Premijera", gde odnos sa bivšom verenicom Oliverom nije pominjao, ali je istakao da će vaspitati ćerku tako da ne misli da su brendirane stvari i novac najbitniji.

- Teona neće nositi markirano, ja sam vaspitan da novac nije sve u životu, biće i ona tako vaspitana. Ako krene tim putem, makaze pa ću da joj isečem sve te markirane stvari, pa ću da joj kažem: "Sad na pijacu da kupuješ, prvo ćeš da zaradiš, pa da kupiš za sebe - zaključio je reper u "Premijeri".

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR