Glas Javnosti

Rastali se Miloš Biković i Ivana Malić, a razlog je ovo (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Odmah po povratku sa letovanja na Maldivima rastali se Miloš Biković i Ivana Malić. Glumac i pravnica na bajkoviti odmor, o kojem mnogi sanjaju, otišli su da predahnu od napornih poslovnih obaveza, a sada je došao red da se prebukiranom rasporedu vrate.

S tim u vezi, Miloš ni kofere nije raspakovao već se zaputio na novu lokaciju, ovoga puta bez izabranice, zbog čega su istog momenta portali počeli da bruje o njihovom raskidu. Rastali se Miloš Biković i Ivana Malić nikako, međutim, ne znači da je par okončao svoju vezu, već da se samo fizički udaljio posla radi.

Naime, dok lepa Ivana boravi u Beogradu, Miloš poslednje kalendarske letnje dane provodi u Hrvatskoj gde sa svojim timom radi na nastavku filma i serije "Južni vetar".

- “Južni vetar” opet duva! Trenutno smo u Hrvatskoj. Snimamo u jakom ritmu. Biće šaroliko - oglasio se na "Instagramu" Biković, radostan što se vratio svojoj velikoj ljubavi glumi,a ne sumnjamo da će biti jednako radostan i kada bude došlo vreme da svojoj izabranici poleti u zagrljaj prenosi espreso.co.rs/.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR