Glas Javnosti
posta

RASPLAKAO GLASOM I MUZIČARE: Marko Živić maestralno otpevao NESANICU! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Marko Živić koji je preminuo od posledica korona virusa, bio je i odličan pevač.

To je glumac pokazao jednom prilikom, gostujući u emisiji gde je otpevao jednu od omiljenih pesama, "Idi, idi, nesanice...".

 U pitanju je emisija u kojoj je Marko Živić otvorio dušu u martu 2012. godine, kada je bio gost Vesne Dedić. Ispričao je tom prilikom da obožava kafanu i da obožava da peva, ali i da u u tim trenucima ima jedan ritual kojeg se uvek pridržava.

"Ja nikad u kafani nisam plaćao muziku. Uvek dam dami koja sedi sa mnom da plati. To je zato što mnogo volim da pevam i time ne bih želeo da vređam, nego je uvek je normalno da je lepše od dame dobiti poklon, cvet, 1.000 dinara ili nešto drugo... I nikad nisam. Uvek dam nekoj drugarici", ispričao je Marko.

Zatim je uzeo mikrofon u ruke i maestralno otpevao "Nesanicu".

Marko Živić je rođen u Kruševcu 4. aprila 1972. godine.Završio je Akademiju primenjenih umetnosti u Novom Sadu 1995. godine, u klasi profesora Radeta Markovića, a veliku popularnost stekao je kako u pozorištu, tako i na filmu. Bio je u stalnoj glumačkoj postavi u Pozorištu na Terazijama i stalni član Beogradskog dramskog pozorišta. Marko je osvojio mnoge nagrade, a poslednjih godina bavio se i humanitarnim radom.

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR