Glas Javnosti

RASKID JELENE TOMAŠEVIĆ I BOSILJČIĆA! Prvo ga OSTAVILA, a zatim ODBILA da snimi OVU pesmu!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Jelena Tomašević osvrnula se na period od pre 12 godina kada su ona i njen suprug Ivan Bosiljčić bili rastavljeni i ispričala jednu anegdotu o baladi čiji stihovi glase "Da mi je da mi se vrati moj dragi” koju je u tom trenutku odbila da otpeva.

Danas ovaj par važi za jedan od najlepših parova sa domaće javne scene, ali pre 12 godina desio im se raskid, nakon više od godinu dana nakon nešto više od godinu dana zabavljanja.

Jeleni je u tom periodu bila ponuđena pesma "Da mi je da mi se vrati", koju je snimila tek dve godine kasnije, kada se desilo pomirenje. Na predlog svog sadašnjeg supruga, Jelena je ipak otpevala stihove koji su opisivali jedan težak period u njihovim životima.

Foto: Instagram/ Jelena Tomašević- Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: Treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: "Napisao sam ti jednu pesmu". I pusti mi on pesmu "Da mi je da mi se vrati moj dragi" - započela je priču Jelena, a zatim se nasmejala svojoj reakciji na predlog Sergeja Ćetkovića:

- Ne dolazi u obzir ja njemu da pevam: "Da mi je da mi se vratiš", ispričala je pevačica, dodajući da je odbila jer nije želela da ispadne jadnica.

- Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu. I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: "E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala". Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen: "Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila?" -  bila je iskrena Jelena u emisiji "Kec na jedanaest", na TV "K1".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official)

Jelena mu je potom ispričala koji je razlog bio, a pesma je ostala kao sećanje na jedan period koji im nije bio ni malo lak. Jelena i Ivan se nakon pomirenja više nisu razilazili, a njihova ljubav i dalje gori istim plamom. Od tog momenta ni jedan novinski napis nije uspeo da uzdrma njihov odnos koji se zasniva na neograničenoj ljubavi, poštovanju i beskrajnom poverenju.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR