Glas Javnosti

PSOVALA SOCIJALNU RADNICU, PA ZAVRŠILA U POLICIJI: Pobesnela Severina dobila prijavu, MORAĆE NA SUD

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Hrvatska pevačica Severina Vučković dobila je prijavu zbog agresivnog ponašanja prema jednoj radnici.

Severina Vučković, dobila je prijavu od policije u Prekršajnom sudu u Hrvatskoj, zbog sumnje da pevačica remeti javni red i mir.

Pre dva meseca Cenatar za socijalni rad, podneo je prijavu za remećene javnog reda i mira protiv pevačice zbog agresivnog ponašanja.

Pevačica je telefonom pozvala Cenatar za socijalni radi i nije birala reči kojima se obratila jednoj službenici, pa ju je tako navodno pitala "sa kojim pravom šalje drugog socijalnog radnika na njenu adresu da poseti majku".


Socijalna radnica je navela da je pokušala da objasni pevačici da oni moraju da reaguju na svaku prijavu koja ima sumnja da je izvršeno nasilje.

- Međutim, nju ne zanima što se ima za reći, nego nastavlja: Je... vam majku svima, ovo je zaje..., zaje... me već devet godina i sad je dosta - navodi socijalna radnica navodne Severinine reči.


Severina je nakon toga nastavili da vređa i ostale zaposlene, pa je socijalna radnica morala da je prijavi zbog načina komunikacije.

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u članku 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na štetu zaposlenice Centra za socijalnu skrb Zagreb te će optužni prijedlog biti podnijet Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu redovnim putem - piše u policijskom obaveštenju, prenosi 24sata.hr.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR