Glas Javnosti

Prvo oglašavanje bivše devojke Pi Didija: Reper je PRETUKAO

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Kamere jednog hotela u kojem je par odseo zabeležile su trenutak kada reper krvnički udara Kasandru Venturu.

Kasandra Kesi Ventura, bivša devojka ozloglašenog repera Pi Didija, oglasila se prvi put nakon objavljivanja video-snimka na kojem je prikazano stravično nasilje koje je preživela. Video do kog je CNN došao pokazuje kako je reper brutalno pretukao Kesi, s kojim je bio u vezi, 2016. godine, u hodniku hotela, a ovaj snimak obišao je svet i zgrozio javnost.

U svom obraćanju u jeku drame oko istog, za koju prema najskorijim napisima izvođač pravog imena Šon Kombs neće biti pravno gonjen, ona je najpre istakla koliko je zahvalna svima onima koji joj i u ova teška vremena šalju reči podrške.

Nakon oglašavanja Pi Didija koji je rekao da se kaje zbog svojih postupaka, te da je "dotakao dno" i da je zbog prebijanja bivše devojke "potražio stručnu pomoć", sada je o svemu progovorila i Kesi.


Hvala na ljubavi, podršci porodice, prijatelja, ljudi koje ne znam i onih koje ću tek upoznati. Sve to je omogućilo ondašnjoj meni da se sada oseća sigurno, ali to je tek početak. Nasilje u porodici je ozbiljan problem. Ono me je slomilo i učinilo osobom kakva nikad nisam ni sanjala da ću biti. Uz dosta rada (na sebi) danas sam bolje, ali ću se zauvek oporavljati od sopstvene prošlosti - napisala je na svom Instagramu i dodala:

- Hvala svima onima koji su izdvojili vreme i sve ovo shvatili ozbiljno. Jedino što tražim je da svi otvorite svoja srca i verujete žrtvama čim vam se požale, prvi put. Mnogo je potrebno da pogođeni progovore o situaciji u kojoj su se osećali bespomoćno. Pružam ruku svima koji dan-danas žive u strahu. Budite u kontaktu sa svojim ljudima. Niko ne treba sam da nosi toliki teret. Put ka boljem sutra nema kraja, ali ova podrška meni mnogo znači. Hvala vam, volim vas - zaključila je Kesi.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR