Glas Javnosti

PRVI TREJLER ZA FILM NEČISTA KRV: Eksplicitne scene, glumci iz Turske i Albanije i Bjelogrlić u GLAVNOJ ULOZI! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Film "Nečista krv - greh predaka" baziran je na delima Bore Stankovića, u režiji Milutina Petrovića. Glavne uloge će igrati Dragan Bjelogrlić, Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan i Nela Mihailović.

Film je snimljen na osnovu davno izgubljenog scenarija Voje Nanovića, čiju je adaptaciju radila Milena Marković.

Film prati priču o Hadži Trifunu, uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima. Osim toga Bjelogrlić, u ulozi Hadži Trifuna, želi da očuva i ugled i uticaj u Vranju, uglednoj turskoj varošici, koja je u blizini granice sa oslobođenom Srbijom. Trifun u borbi za svoj ugled, donosi niz teških odluka koje će kasnije uticati na njegove potomke, koji ju junaci romana "Nečista krv".

 

"Poslednjih godina kružile su glasine o fenomenalnom izgubljenom scenariju koje je sedamdesetih godina prošlog veka napisao jedan od najvećih scenarista Jugoslavije, Vojislav Voja Nanović. Sve informacije su bile nepotpune i niko nije mogao da kaže sa sigurnošću da li je priča stvarna ili je samo reč o nekoj urbanoj legendi. Onda trideset godina kasnije, uz pomoć Bojane Andrić, u prašnjavom arhivu odbačenih ugovora i zastarelih radnih knjižica pronalazim poslednji primerak scenarija na požutelom peliru," ispričao je reditelj filma Milutin Petrović.

Za potrebe snimanja filma, pored domaćih angažovani su i glumci iz Turske, Albanije i Nemačke. Kada su u pitanji kostimi koje će glumci poneti u ovom filmskom ostvarenju, veliki deo kostima i uniformi je sašiven, dok je drugi deo kostima i rekvizita dopremljen iz brojnih evropskih fundosa. 

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR