Glas Javnosti

Priznanje Lidije Vukićević: Šta radi svako veče 20 minuta!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica Lidija Vukićević važi za jednu od najatraktivnijih žena kod nas, a sada je otkrila u čemu je tajna njenog dobrog izgleda.

Kako je istakla, jednu rutinu praktikuje od osmog razreda

„Kada me pitaju koje sam godište, ja im kažem koje hoću. Pitaju me kako je moguće da u ovim godinama izgledam tako i tako i onda ja krenem da nabrajam šta ja sve koristim. Moja večernja rutina, čekao me muškarac ili ne, traje 20 minuta. Ali bez tuširanja, samo za lice“, rekla je ona u emisiji „Sceniranje“.

„Ja sam bolesno pedantna, higijena mi je na prvom mestu, ja krenem da pričam šta stavljam: aven vodu, antirid, pa kremu za vlagu kože, kremu za hidrataciju. To stvarno traje jer se za sve čeka 30 sekundi da se osuši. Ja od 8. razreda nisam preskočila večernju rutinu, kada sam najumornija ja uvek uđem u kupatilo i sređujem lice da bi legla u krevet“, priznaje Lidija prenosi N1.

„Ne možete da krenete da se negujete u 30 godina, kasno je, ja to radim od osmog razreda, moja majka nas je to naučila, ona je uvek bila dama i uvek nas je učila nezi i higijeni“, zaključila je glumica.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR