Glas Javnosti

PRIPREMA SE ZA ULOGU BESMRTNOG RATNIKA! Holivudski zavodnik potvrdio glasine

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Popularni glumac Henri Kavil, koji trenutno promoviše svoj najnoviji film "Argille", potvrdio je svoje učešće u nadolazećem projektu koji je izazvao veliko uzbuđenje među fanovima.

U pitanju je film "Highlander", u kojem će Kavil preuzeti glavnu ulogu.


Nakon nedelja spekulacija, potvrda o Kavilovom angažmanu stigla je tokom promocije špijunskog filma "Argyll". Kada je upitan da li će tumačiti lik Konora Meklaud, Kavil je sa uzbuđenjem odgovorio potvrdno. Takođe je otkrio da će uskoro započeti sa intenzivnim treninzima za ovu ulogu, dodajući da je veoma uzbuđen što će biti deo ovog projekta.


"Film Highlander je zasnovan na kultnom istoimenom filmu iz 1986. godine, u kojem su glavne uloge tumačili Kristofer Lambert, Šon Koneri i Klensi Braun," objašnjava Kavil.
 

foto:društvena mreža X

Film priča priču o besmrtnim ratnicima koji vode bitke kako bi stekli moć, a Konor Meklaud otkriva svoju besmrtnost nakon što preživi smrtonosnu ranu iz bitke u 16. veku. Kroz seriju sukoba s drugim besmrtnicima, Konor mora da odrubi njihove glave da bi stekao njihovu moć i postao poslednji preostali besmrtnik.


Henri Kavil, poznat po svojim ulogama u filmovima kao što su "Čovek od čelika" i serijalu "Nemoguća misija", kao i po ulozi u seriji "Veštac", izazvao je veliko interesovanje kod fanova svojim najnovijim angažmanom.

Detalji o filmu još uvek su obavijeni velom tajne, ali Kavilova strast prema ulozi i njegova posvećenost pripremama nagoveštavaju da će "Highlander" biti film pun uzbuđenja i spektakla.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR