Glas Javnosti

PRINC HARI SE OGLASIO POVODOM 60. ROĐENDANA PRINCEZE DAJANE: 'Mama je verovala u SNAGU i bila bi PONOSNA na...'! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Princ Hari (36) je objavio video povodom obeležavanja rođendana njegove pokojne majke, princeze Dajane.

– Mama je verovala da mladi ljudi imaju moć da promene svet. Verovala je u snagu jer ju je videla iz dana u dan, a na licima mladih svedočila je bezgraničnom entuzijazmu i strasti – započeo je princ Hari snimak kojim se obratio pratiocima povodom obeležavanja 60. rođendana pokojne majke Dajane.

Hari se najpre obratio onima koji su radili na pitanjima vezanima za pandemiju korona virusa i poručio im da bi njegova majka Dajana bila ponosna. Uz to dodao je da je korona kriza uticala na brojne zajednice, žene, manjine i siromašne zemlje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Archewell by Harry and Meghan (@archewell_hm)

 

U video snimku koji traje minut i 16 sekundi, princ je spomenuo i brata Vilijama (39) sa kojim će se naći prilikom postavljanja spomenika posvećenog princezi Dajani u jednom od vrtova Kensingtonske palate. Vilijam i Hari se nisu videli od sahrane njihovog dede princa Filipa, piše Kurir. 

 

– Moj brat i ja prepoznajemo ono što bi našoj majci za 60. rođendan bilo važno. Bila bi toliko ponosna na sve vas koji živite sa svrhom i saisećanjem prema drugima – zaključio je.

Da podsetimo, princ Hari će ponovno zbog porodičnih obaveza posetiti Veliku Britaniju. Krajem ljuna bi trebalo da dođe iz SAD kako bi 1. jula mogao da prisustvuje otkrivanju spomenika princeze Dajane.

(Glas javnosti) 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR