Glas Javnosti

PRINC HARI O KRALJEVSKOJ PORODICI: Neću da me maltretiraju da igram igru koja je ubila moju mamu!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Princ Hari i njegova supruga Megan odlučili su pre nekoliko godina da ne žele da igraju tradicionalnu kraljevsku medijsku "igru" i ponovo će odstupiti od normi u detaljnom intervjuu sa američkom voditeljkom Oprom Vinfri, koji će biti emitovan u nedelju.

Nakon ponekad kritičnih naslova u tabloidima i drugim medijima u Britaniji, oni su već najavili povlačenje sa službenih dužnost, preseljenje u Kaliforniju sa malim sinom Arčijem i prekid kontakata sa najvećim britanskim tabloidima, preneo je Rojters.

Prošlog meseca Megan Markl je uspešno tužila "Meil on sandej" koji je narušio njenu privatnost objavljivanjem delova pisma koje je napisala svom ocu. Par je juče izdao saopštenje u kome navodi da je Megan rastužio izveštaj u "Tajmsu" o nasilju protiv nje, nazivajući to napadom na njen karakter.

Megan Markl je nazvala pristup nekih medija britanskoj monarhiji igrom.

- Za te medije to je igra. Za mene i mnoge druge to je stvarni život, stvarni odnosi i vrlo stvarna tuga - rekla je Megan.

Za Harija to je smrt njegove majke princeze Dajane, koja je stradala u automobilskoj nesreći u Parizu 1997. godine u 36. godini u saobraćajnoj nesreći dok su je jurili paparaci kada je imao 12 godina.

- Neću da me maltretiraju da igram igru koja je ubila moju mamu - kratko je rekao Hari u televizijskom dokumentarcu oktobra 2019. godine pre nego što je najavio da će napustiti kraljevske dužnosti. To je tema kojoj će se vratiti u intervjuu sa Vinfrijevom.

(Glas javnosti/B92)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR