Glas Javnosti
posta

Princ Hari i Megan Markl neće biti dobrodošli na Božićnom okupljanju kraljevske porodice

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Bilo je spekulacija o tome da li će princ Hari i Megan Markl biti dočekani na Božić u kraljevskoj porodici, a izvor sada objašnjava sve

Princ Hari i Megan Markl verovatno neće biti dobrodošli u kraljevsku porodicu tokom Božića uprkos spekulacijama da bi mogli da prihvate poziv.


Postoje glasine da bi se porodica mogla ponovo okupiti, ali sada se dalje spekuliše da je to malo verovatno. Izvor je rekao: „Tako je bizarno što sam se ponašao tako loše, zahtevao izvinjenje i priznanje krivice - bezuspešno, mogao bih da dodam - ​​od porodice i sada sugeriše da će se samo vratiti i dozvoliti prošlost da je prošlo samo ako bi neko bio dovoljno dobar da ih pozove."


Komentari izvora dolaze nakon što je Harijev prijatelj rekao da bi par "voleo" da provede Božić u Velikoj Britaniji jer Čarls nikada nije bio sa njihovom decom Arčijem i Lilibet tokom praznične sezone. Par je poslednji put imao porodično svečano okupljanje 2018. u Sandringemu pre nego što su napustili Veliku Britaniju i preselili se u SAD.


Izvor je dodao: „Šta postavlja pitanje, zašto sada?


„Da li je moguće da su shvatili da kukaju o tome koliko je užasno biti član kraljevske porodice, zar nije tako sjajna strategija ipak?“ Izvor je takođe napomenuo da bilo kakav poziv Megan i Harija neće biti dobrodošao od strane viših članova kraljevske porodice.


Odnos Megan i Harija sa kraljevskom porodicom bio je zaista napet poslednjih godina nakon što su se povukli iz Firme 2020. Od kada su napustili UK, par je izneo niz eksplozivnih tvrdnji o svom vremenu u kraljevskoj porodici.


Govoreći u njihovim bombaškim dokumentarnim serijama za Netfliks, Hari je udario na svog brata princa Vilijama i tvrdio da je princ od Velsa „vrištao i vikao“ na njega tokom zloglasnog samita u Sandringemu. Hari je tvrdio da ga je taj susret „prestrašio“.


Vojvoda od Saseksa je takođe udario na svog oca kralja Čarlsa. Međutim, čini se da odnosi sa kraljevskom porodicom postaju sve bolji.

Hari je kontaktirao svog oca na kraljev 75. rođendan, pozvao ga iz njegovog doma u Kaliforniji i takođe pokazao Čarlsu snimak Arčija i Lilibet kako pevaju Happy Birthday, za koji izvori bliski porodici Saseksi kažu da je "prekretnica".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR