Glas Javnosti

PREMINULA SESTRA SLAVNE GLUMICE: Tisa Farou umrla u 72. godini

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Tuga

Glumica Tisa Farou preminula je u 72. godini, a tužne vesti potvrdila je njena sestra, takođe slavna glumcia Mia Farou (78). 


Tereza Magdalena Tisa Farou bila je američka glumica i model, najpoznatija po ulogama u filmovima " Winter Kills" i "Zombie Flesh Eaters". Ona se takođe pojavila u komediji Vudija Alena "Manhattan" iz 1979. godine, neposredni pre nego što je on započeo romantičnu vezu sa Miom.


Mia je rekla da je njena sestra preminula "neočekivano" i "u snu" u sredu, 10. januara.

- Ako postoji raj, nesumnjivo je moja lepa sestra Tisa otišla tamo. Ona je bila najbolja od nas - nikada nisam sreo velikodušniju osobu niti onu koja je davala više ljubavi. Volela je život i nikada se nije žalila. Nikada. Bila je medicinska sestra 27 godina, divna sestra Stefi, Prudens i meni, odana majka Džejsonu, koji je umro u Iraku, i Bridžit i baka malom unuku Kajloru - koji je bio svetlo njenog života. Umrla je iznenada juče ujutru, u snu. Ovo je težak period za sve nas koji joj se toliko duboko divimo i volimo je - napisala je proslavljena glumica.


Tisa je rođena 1951. u Los Anđelesu, šest godina posle Miee, a bila je najmlađa od sedmoro braće i sestara rođenih u ovoj holivudskoj porodici. Njihov otac bio je reditelj Džon Farou, koji je ko-scenarista Oskarom nagrađenog filma "Around The World In Eighty Days" iz 1956. godine.

Zapratite naš TELEGRAM kanal za najnovije i najvažnije vesti

Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR