Glas Javnosti

PRELEPA ROMANSA BOUVIJA I IMAN TRAJALA JE DECENIJAMA! Oni su DOKAZ da večna i bezuslovna LJUBAV zaista postoji! (FOTO+VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Udovica Dejvida Bouvija od njegove smrti koristi samo njegov parfem, kako bi stalno osećala njegov miris.

On je bio ljubav njenog života i nada se da će se ponovo sresti na drugom mestu...
Prelepa romansa koja traje decenijma danas je retkost, a naročito kada se radi o brakovima u kojima su oba supružnika poznate ličnosti. Ipak, one su bile stvarne, i inspiracija su svima da večna ljubav i te kako postoji!
Dejvid Bouvi i Iman Abdulmajid bili su par iz snova, čiji je brak trajao 24 godine, sve do njegove smrti 2016.
Iako već skoro šest godina nije sa nama, sećanje na njega nije izbledelo među publikom, a naročito ne u srcu njegove supruge Iman, koja i dalje oseća njegovo prisustvo u njihovoj kući, a snagu za svaki novi dan izvlači iz najlepših zajedničkih uspomena...

Njihova veza bila je toliko duboka, a ljubav toliko jaka da je mogla da prevaziđe sve. Sve osim smrti.

Kako su se upoznali legendarna rok zvezda i čuveni supermodel

U to vreme, on je bio jedan od najpopularnijih muzičara 20. veka, sa milionima prodatih ploča i neverovatnim uticajem na brojne generacije. Ona je bila poznati supermodel iz Somalije, koja je govorila četiri jezika i muza najpoznatijih svetskih modnih dizajnera.
Kada je ljubav ujedinila ovo dvoje talentovanih i slavnih ljudi, oči celog sveta bile su uprte u njih.

Ljubav na prvi, i ko zna koji pogled

Romansa Dejvida Bouvija i iman počela je kada je muzičar pozvao lepu Somalijku na popodnevni čaj. Bouvi je bio toliko nervozan i očaran njenom lepotom, da je bezveze "lupio" reč čaj kada ju je pozvao. To mu je prvo palo na pamet, da bi Iman kasnije otkrila da Dejvid uopšte nije voleo da pije čaj.
Bouvi je odmah priznao da ga je Iman momentalno privukla. Ipak, Iman se nije tako osećala - trebalo je da prođe nekoliko meseci dok je manekenka počela da oseća da se zaljubljuje u Bouvija. Život u privatnom raju, daleko od očiju javnosti.


Uz svoju ćerku Aleksandriju Zahru Džouns, par je vodio sasvim običan porodičan život, trudeći se stalno da se drže daleko od očiju javnosti. Njihova ljubav je vremenom samo rasla i jačala. Bouvi je čak nazvao jedno svoje instrumentalno delo Abdulmajid, po prezimenu svoje ljubavi.

"Verovatno mislite da je biti rok zvezda oženjena supermodelom jedna od najboljih stvari na svetu. I jeste", izjavio je jednom prilikom Bouvi.

I dalje oseća njegov miris i prisustvo

Iako se činilo da ne postoji ništa što bi razdvojilo ovaj par, to se ipak desilo - Dejvid Bouvi preminuo je 2016. godine, dva dana nakon svog 69. rođendana. Ipak, iako je prošlo gotovo 6 godina od njegove smrti, Imanina ljubav prema njemu i dalje je jaka kao što je i bila. Ona priznaje da "i dalje oseća njegov duh u kući i da je i dalje sa njom, iako fizički nije tu".

Iman je nedavno kreirala parfem Love Memoir, sa željom da on zauvek simbolizuje njihovu večnu i besmrtnu ljubav. Takođe, od smrti Dejvida Bouvija Iman koristi isključivo njegov parfem, kako bi mogla da oseća njegov miris svakog dana.

"Čekaću dok ga opet ne sretnem"

Divnih 26 godina punih prelepih uspomena su Imanina snaga danas. Modna ikona priznaje da je Bouvi bio njena jedina prava i istinska ljubav, i da je sećanje na njega toliko živo da ga uopšte ne smatra "pokojnim mužem". On je i dalje njen muž i uvek će biti.

"Ovo je bila ljubav mog života i samo ću čekati, dok ga ne sretnem ponovo", izjavila je Iman.

Brak Dejvida Bouvija i Iman dokaz je da večna ljubav zaista postoji, i da nikada ne umire...prenosi Kurir.


BONUS VIDEO: DR SEMIR OSMANAGIĆ: TOP TEMA - KLIMATSKE PROMENESKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od tadija milanovic u 19.01.2022 01:15:49 h
     0 
ruzna kmo puz iz turba zare je lepa figura zla