Glas Javnosti

Poznatu glumicu SVI DOBRO ZNAMO, a njen suprug je SLAVNI REDITELJ čije serije s NESTRPLJENJEM ČEKAMO i gledamo ih po NEKOLIKO PUTA!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Zasigurno jedna od najupečatljivijih glumica sa ovih prostora, Mira Furlan, decenijama krasi malle ekrane i velika platna svojim ulogama, a malo ko zna da je njen suprug poznati reditelj čije smo serije s nestrpljenjem čekali i rado ih gledali i po nekoliko puta.

Jedna od najzapaženijih glumica bivše Jugoslavije je svakako Mira Furlan. 

Rođena je u Zagrebu, a sada već davne 1991. godine, Mira se iz odselila u Ameriku gde je otpočela potpuno novi život.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Photo by Chris Loomis!

A post shared by Mira Furlan (@mirafurlan_) on

Međutim, njenom putu do uspeha prethodio je niz nesrećnih događaja. Majka joj je preminula od raka kada je glumica imala samo 16 godina, što je za nju bio pretežak udarac, zbog specifičnog odnosa koji su imale. Često su se svađale, a Mira joj je zatim pisala pokajnička pisma u kojima se izvinjavala.

Mira je 1986. godine upoznala srpskog režisera Gorana Gajića sa kojim je ubrzo otpočela vezu. Pošto je zbog ljubavi živela na relaciji Beograd – Zagreb, hrvatski mediji su je početkom devedesetih godina optužili da se priklonila Srbiji i objavljivali tekstove u kojima su je nazivali izdajicom. 

Često je posećivala psihijatra, zbog čega je takođe bila izložena osudama javnosti. Nakon što je dobila otkaz u Hrvatskom narodnom kazalištu oduzet joj je i stan koji je nasledila od bake, a dnevno je dobijala oko 50 pretnji smrću.

Mira i Goran su 1991. godine bili primorani da se odsele u Beograd, odakle su otišli u SAD. Ko joj se jedini našao od pomoći i koje je sve poslove obavljala da bi preživela.

Venčali su se 1993, a 1998. godine dobili su sina kome su dali ime Marko Lav.

(Glas javnosti/nedeljnikafera-net)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR